KARL A. HANSEN ENTREPRISE A/S

Klik her
Previous slide
Next slide

Faglighed og værdier

I årenes løb har KAH A/S høstet frugterne i form af erfaringer fra mange forskellige opgaver:

  • Totalentrepriser
  • Hovedentrepriser
  • Råhusentrepriser
  • Murerentrepriser
  • Fagentreprise
  • samt Renoveringer.

Mange af vores opgaver indikerer, at virksomheden har rødder i en tid, hvor håndværkere satte en ære i at levere kvalitet og godt håndværk. Disse dyder er stadig en del af hverdagen i KAH. Derfor er KAH ofte den fortrukne samarbejdspartner ved restaureringsprojekter af fredede og bevaringsværdige bygninger, fra små genopretninger til flytning af en komplet bygning – vi klarer det hele.

Vi har været i denne branche i mere end 65år og har fagligt kompetente og behagelige medarbejdere. Vi er aldrig dygtigere end de håndværkere, vi sender ud. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at behandle vore medarbejdere pænt og ordentligt.

Medvirkende til KAH’s succes er også samarbejdet med arkitektfirmaer, som mestrer kunsten, at skabe smukke og funktionelle bygninger. Hos KAH vil man gerne være nyskabende, men altid med respekt for det eksisterende miljø.

Der, hvor andre er godt tilfredse med pap og gips, foreslår KAH som regel rigtigt, gedigent murværk. – Og til en pris der er mindst ligeså fornuftig som konkurrenternes. Det er derfor ikke underligt, at bygherrer, der først én gang har kontraheret med KAH, kommer igen. Hos KAH er man også stolte over at man har flere kunder som har holdt ved i mere end 50 år – bedre anbefaling kan vel ingen få.

INDUSTRIKROGEN 16
2635 ISHØJ

+45 43 52 11 77

+45 43 52 86 52